Outbuildings kindergartens in Mratín and Borovany

Date: 22.11.2011
WAREX building another nursery prefabricated steel skeleton.

Currently completing the build-kindergarten for 25 children in Mratín and Borovany.

The new building extension kindergarten Mratín is designed as a freestanding pavilion rectangular shape. The new pavilion is designed as a nursery with single-storey pitched roof. Daily room is focused through the glass facade to the south garden. The building is based on the underlying bases of plain concrete based in non-freezing depth. The pavilion is designed kindergarten steel skeleton - WAREX system. Vertical load-bearing structures are formed by columns of circular hollow steel sections. Horizontal load-bearing structures are made ​​of steel trusses. The steel structure is screwed. External walls are sandwich. The exterior wall is insulated facade contact system. Interior walls are plaster. The floors are designed as dry floating light. Wear layer floor structure is made of PVC or ceramic tiles according to the purpose room. The windows are double glass with plasticBuilding process kindergarten for 25 children in Mratín.

The building of a new pavilion extension for 25 children is located in the existing nursery school premises. Detached single-storey building, roofed flat roof, connected to the original building with ground floor nursery newly fitted doors from the original vestibule. The whole area of ​​the kindergarten will have a rectangle shape. Substructure completion of a new pavilion building kindergartens consist of steel, mounted skeleton of steel columns from the closed profile stored on the underlying bases of plain concrete and reinforced concrete around the perimeter at the base passport to non-freezing depth. The supporting structure consists of steel trusses. External walls are sandwich. The interior side is composed of předstěnou plasterboard. Facades are made of thin plaster. The floors are designed as floating. Windows and exterior doors are in plastic with insulating double glazing. Interior doors are wooden. Layout: a new pavilion is accessed from the east side vestibule garden full pavilion, where access is through the locker room to the living room space. From the living room and locker room access to social facilities for children, sunbeds warehouse, offices and food preparation areas. From the living room is also access to the garden. From the vestibule area, hallway, the entrance to the staff toilets, utility rooms and cleaning chamber. Building process kindergarten for 25 children in Borovany.

 

Would you like more information?

Ask for an offer

Headquarters
   +420 234 720 308
General Supplies and Steel Structures
   +420 234 720 308
Residential containers
   +420 234 720 308
Production of steel construction
   +420 584 411 884; +420 731 663 536
Contact

News

12.5.2017

WAREX Ltd. for HOCHTIEF CZ a.s.

Roof construction for the extension of the hall trusses with a ...

news archive